Първоначално публикувано от haljscho
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подкалникът опира в гумата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеРайдър, не можеш да си натиснеш задницата на колата ли???
А предницата?Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕ, нямах предвид да я удря в земята
Аз разбрах, че Не м'рЪдА хИч при натискане - би трябвало да може да я натисне поне веднъж, баси...
Са по същество..вижда се че са му пропаднали подкалниците...виждат се и старите гуми... някой верно го пратиха на 300лв ремонт...
Да си нагласи подкалниците и да каже какво е станало и проблема стои ли
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСигурен ли си, че ме викаш? 100кг. съм!
Ако я мръдна с 1см. надолу, какво печеля?
Миналата седмица смених заден ляв амортисьор точно поради същата причина - стържеше в ламарината и подкалника. Беше силно омасленаз съм 80+ кила и немога да я мръдна
П.С. стига спам да не омазваме темата
Comment
-
При мен има минимално търкане на задните подкалници но не челно горе ми във страни окачването ми е спортно амортисьори Бйощен и пружини Айбах но забелязах че търка някой път на завой със голям вираж и висока скороста амортисьорите са на 75% на тръскалка да не забравяме че свалена със 4 см
Last edited by sole_moe; d.m.y г., 18:20.156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Ами Колеги амортисьорите не са омаслени, като натисна малко по рязко багажника си имат ход нагоре на доло (не много голям). От едната страна мокета е пропаднал(даже е скъсан) то се вижда колко, от другата страна просто се е откопчал от калника (мокета си е цял) но и той е изтъркан от гумата, но няма как да го снимам, че е от вътрешната страна.
Дано сте ми хванали мисълта !sigpic
Alfa Romeo GT JTD 16v `04
Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
Fiat Bravo GT TD100 `97 ex
Comment
Comment